Maak kennis met ons team

 

Door onze organisatie bewust klein op te zetten en te houden blijft het overzichtelijk en blijft het werk efficiënt, flexibel en slagvaardig. In combinatie met onze ervaring en expertise met het managen van projecten blijven wij gericht op het waarmaken van resultaten voor onze klanten.

Aart_kleur1.png
 • LinkedIn

Aart Versendaal

Senior Consultant & Partner

 

Aart is een zeer ervaren, breed inzetbaar systeemspecialist en systems engineer. Ervaring in een veelheid aan aspecten van Systems Engineering (ook Model Based Systems Engineering) en in de automatisering van technische systemen. Tot in detail bekend met het gehele ontwikkeltraject: opstellen van requirements, ontwerpen (ook van complexe systemen) en implementeren, testen, implementeren en onderhoud, maar ook met diverse management­taken (proces-, service- en lijnmanagement).

Aart is initiatiefrijk en communicatief sterk, zeer collegiaal ingesteld en investeert in een goede atmosfeer in een team en de werkomgeving. Een belangrijke kracht van hem is zijn vermogen de mensen in zijn omgeving te motiveren en te stimuleren uitste­kende prestaties te leveren en tezamen het beste resultaat te bereiken.
Goede communicator, people manager

Projecten

Gestart als HW service engineer maar al snel gekozen voor (technische) software ontwikkeling / ontwerp. Voortbouwend op ervaring en ontwikkeling steeds meer nadruk op ontwerpen en specificeren van Technische systemen. Verder ontwikkeld tot Systems Engineer met brede inzetbaarheid.

 
 
Bas_Gerritsen_kleur_edited_edited.jpg
 • LinkedIn

Bas Gerritsen

Programmamanager & Partner

 

Bas is een ervaren leider, met een passie voor technologie, die organisaties naar een hoger niveau van Agility en Operational Excellence brengt.

Hij is gespecialiseerd in het creëren van high performance teams en organisaties die business kritische technologische producten, oplossingen en diensten leveren. Het leiden van projecten en programma’s met gebruik van near- en offshore teams en co-creatie met 3de partijen is hem op het lijf geschreven.

Bas brengt mensen, technologie en organisatie samen met als doel de waarde van de technologie voor interne en externe klanten te maximaliseren. Lean en agile maar ook pragmatisch en doelgericht. Hij excelleert daar waar transformaties noodzakelijk zijn of complexe problemen opgelost moeten worden.

Bas heeft brede internationale ervaring in het leveren van technologische projecten, transformatie programma’s en 24x7 operations, almede business development, portfolio en contract management. Deze ervaring heeft betrekking op ICT applicaties en (cloud) infrastructuren als ook de ontwikkeling, plaatsing en beheer van technologische oplossingen in openbare ruimtes en rondom wegen met bijbehorende civiele engineering.

Met zijn sterke leiderschapsvaardigheden, onderbouwd met technische kennis en begrip van de zakelijke doelstellingen, is hij steeds weer in staat om organisaties op te lijnen voor een gemeenschappelijk doel. Coachend en “leading by example”. Bas is bedreven in het acteren op operationeel tot C- niveaus in zowel MKB omgevingen, overheidsinstanties als multinationals.

Zijn open en oprechte aanpak wordt (h)erkend als hands-on, ondersteunend, recht door zee, zelfverzekerd, vindingrijk, stevig en met een goed gevoel voor humor.

Projecten

Breed scala van projecten, producten en diensten op het gebied van ICT met industrie specifieke technologische oplossingen alsmede ERP, ECM en back office omgevingen in de verschillende markten.

Recente voorbeelden: 

Snelheidscontroles op snel- en N-wegen; digitale handhavingssystemen voor gemeentelijk parkeerbeleid en Mulder wet; openbaar vervoer platform voor het besturen van de diverse bus maatschappijen inclusief control room in Surat (India), Sharepoint implementatie projecten en functioneel beheer voor Shell wereldwijd, financiële transactie verwerking voor alle Shell outlets in Europa en Azie.

In zijn projecten werd o.a. gebruikt gemaakt van cloud, IoT, ESB, big data en analytics, AI en RPA, proces automation, technical software engineering.

Onder zijn klanten behoren o.a. KPN, Vodafone, Shell, Gasunie, Eneco, Rijkswaterstaat, DUO, Wolters-Kluwer, Q-Park, Pro-Rail en KLM.

 
Coen_Donders_kleur1.png
 • LinkedIn

Coen Donders

Projectmanager & Partner

 

Coen Donders is een zeer ervaren projectmanager met meer dan 15 jaar ervaring in nationale en internationale (turn key) projecten in verschillende sectoren, waaronder Energie, Infrastructuur, Telecom en Informatietechnologie. Coen heeft veel ervaring met complexe organisatorische en contractuele projecten waarin het behalen van de gewenste resultaten en doelstellingen onder druk staat en veel uiteenlopende stakeholder betrokken zijn.Coen is in 1997 afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven in de richting elektrotechniek en Electronic Computer Integrated Manufacturing (ECIM). Aansluitend heeft hij een studie Logistiek management gevolgd en heeft sindsdien vele opleidingen en trainingen afgerond op het gebied van project- en programmamanagement.Coen beschikt over een internationale Siemens certificering op IPMA-B niveau en diverse andere certificeringen op het gebied van project- en programmamanagement (PRINCE2, MSP).Binnen ResultH is Coen naast algemene projectmanagement aangelegenheden aanspreekpunt voor contractmanagement en internationale projecten.

Projecten

 • Asea Brown Boveri (ABB)

 • Siemens Nederland

 • Nokia Siemens

 • Technomanage

 • en werkt nu bij ResultH

Raymond_kleur1.png
 • LinkedIn

Raymond Bossink

Senior Consultant

 

Raymond is een ervaren testmanager met een groot doorzettingsvermogen die ruim 17 jaar met plezier werkzaam is geweest in het testvak. Vanuit deze expertise heeft hij geleerd op een projectmatige manier te werken. Zijn sterke kant is het op een gestructureerde manier inrichten en optimaliseren van de werkzaamheden. Als testmanager functioneert Raymond op zijn best als hij zijn testexpertise en zijn kennis omtrent gestructureerd testen kan uitdragen.

Door zijn omgeving wordt Raymond gezien als: testinhoudelijk sterk, gericht op communicatie met zijn klanten en teamleden, accuraat, heeft grip op zijn projecten en heeft continue de wil om het proces te verbeteren.

Projecten

Na mijn studie ben ik gestart als assistent in opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens 17 jaar in dienst geweest bij Sogeti binnen het testvak en sinds 1 mei 2016 gestart als technisch projectleider bij ResultH met een specialisatie in test en acceptatie.

 
Reinier_kleur1.png
 • LinkedIn

Reinier Noppers

Projectmanager & Partner

Reinier Noppers is een zeer ervaren project- en programmamanager met meer dan 20 jaar ervaring in internationale projecten op het gebied van ICT, Techniek en Procesautomatisering alsmede het managen van organisatorische verandertrajecten.
Reinier is vernieuwend en innoverend, en in staat om zich snel in te werken in een nieuw domein. Hands-on waar nodig, maar vooral een teamspeler. Gericht op de kracht in het team, maar ook met een sterke resultaat- en doelgerichtheid. Reinier haalt zijn energie uit het vinden van oplossingen voor de complexe uitdagingen op het project; zowel uitdagingen in de relaties tussen alle interne en externe partijen, als de inhoudelijke activiteiten in het project. Coachend naar teamleden, maar ook naar de organisatie eromheen.
Reinier is afgestudeerd in de richting Informatie Technologie en Besturingstechnologie. Als snel werd de stap gezet richting projectmanagement en middels verschillende trainingen en opleidingen en door het vervullen van diverse internationale projectmanagement functies heeft hij meerdere grote projecten succesvol afgerond.

Projecten

Reinier heeft gewerkt aan industriële automatiseringsprojecten voor de Nederlandse markt, alsook interne en externe projecten bij een grote Amerikaanse multinational. Hierbij zijn projecten uitgevoerd in diverse sectoren en voor toonaangevende bedrijven als DSM, Shell, ICI, Exxon; en projecten op het gebied van ICT, procesautomatisering, kennismanagement, software development en cloud hosting.

 
Reinoud_kleur_edited_edited_edited.jpg
 • LinkedIn

Reinoud Hom

Commissioningmanager & Partner

 

Reinoud is een ervaren testmanager en commissioningmanager met ruime ervaring in diverse branches waaronder Industrie, Finance, Overheid en Infra.

Zijn brede perspectief en analytisch vermogen is een toegevoegde waarde in projectteams. Jarenlange ervaring in testmanagement geven een goede basis voor de commissioningfase in een project, waarbij de focus sterk gericht is op eindresultaat, relevantie en behalen van afgesproken doelen.

 

Reinoud heeft een opleiding genoten in de richting HBO Industriële Automatisering met aanvullend een post-HBO studie Bedrijfskunde.

Projecten

Vanuit studie gestart in de industriële automatisering in diverse nationale en internationale projecten. Vervolgens 7 jaar via Logica-CMG en vanaf 2006 zelfstandig in diverse branches actief geweest met testmanagement bij grote en middelgrote organisaties. 

Sinds 2014 in de Civiele Infra actief bij de Noord/Zuidlijn vanuit Gemeente Amsterdam, Vialis, Spie en sinds 2019 bij de wegtunnels van Amsterdam.

In 2019 als partner de samenwerking aangegaan met ResultH.

 
Robert_kleur1.png
 • LinkedIn

Robert Doetsch

Projectmanager & Partner

 

Robert heeft een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan als project, programma en lijnmanager. Vanuit deze achtergrond is Robert in staat om complexe projecten te leiden, waarin zowel organisatorische, bedrijfs en technische processen samenkomen.

Robert is in diverse sectoren werkzaam geweest, zoals gebouwenautomatisering, industriele automatisering, bouwkunde en telecommunicatie.

Als natuurkundige is Robert en sterk analytisch denker en is hij in staat complexe vraagstukken zich snel eigen te maken. Hij heeft in diverse projecten bewezen dat hij projecten weer uit het slop kan trekken door zijn doelgerichte en pragmatische manier van werken.

Robert is gedreven projectmanager met de kwaliteiten om teams te inspireren en aan te sturen.

Projecten

 • Krantz Anlagenbau GmbH & Co

 • Honeywell

 • Imtech Infra

 • Doetsch Connect Consultancy

 • Technomanage

 • ResultH

 
Ronald_kleur1.png
 • LinkedIn

Ronald Heinis

Projectmanager & Partner

 

Ronald is een ervaren projectmanager met het leiden van multidisciplinaire projecten in verschillende marktgebieden, zowel nationaal als internationaal. Ronald combineert zijn kennis van technische systemen en veranderkunde met zijn kwaliteiten als bruggenbouwer voor het bereiken van resultaten.
Ronald geeft regelmatig lezingen over verschillende aspecten van projectmanagement en verzorgt workshops om een extra impuls te geven in verschillende projectfases. Samenwerken en het beste uit mensen halen vind hij de grootste uitdaging in zijn werk. Hij is er van overtuigd dat successen en resultaten worden geboekt op basis van de manier waarop er wordt samengewerkt. 

Projecten

 

Na mijn HTS en post-HBO opleiding heb ik gewerkt bij Radio Holland, Honeywell, Pentascope en Technomanage. Ik heb in verschillende functies ervaring opgedaan op het gebied van industriële automatisering, Informatietechnologie, financiën en verandermanagement.

Sinds een paar jaar ben ik samen met mijn collega’s ResultH gestart.