top of page

Maak kennis met ons team

 

Door onze organisatie bewust klein op te zetten en te houden blijft het overzichtelijk en blijft het werk efficiënt, flexibel en slagvaardig. In combinatie met onze ervaring en expertise met het managen van projecten blijven wij gericht op het realiseren van resultaten voor onze klanten.

Aart Versendaal
Aart_kleur1.png
 • LinkedIn

Aart Versendaal

Senior Consultant & Partner

 

Aart is een zeer ervaren, breed inzetbaar systeemspecialist en systems engineer. Hij heeft ervaring in veel aspecten van Systems Engineering (ook Model Based Systems Engineering) en in de automatisering van technische systemen. Tot in detail is hij bekend met het gehele ontwikkeltraject: opstellen van requirements, ontwerpen (ook van complexe systemen) en implementeren, testen en onderhoud, maar ook met diverse management­taken (proces-, service- en lijnmanagement).

Aart is initiatiefrijk en communicatief sterk, zeer collegiaal ingesteld en investeert in een goede sfeer in een team en in de werkomgeving. Zijn belangrijke kracht is zijn vermogen de mensen in zijn omgeving te motiveren en te stimuleren om uitste­kende prestaties te leveren en samen het beste resultaat te bereiken.
Goede communicator, people manager.

Projecten

Gestart als HW service engineer maar al snel gekozen voor (technische) softwareontwikkeling/-ontwerp. Voortbouwend op ervaring en ontwikkeling is steeds meer nadruk komen te liggen op ontwerpen en specificeren van technische systemen. Verder ontwikkeld tot systems engineer met een brede inzetbaarheid.

In 2011 met ResultH gestart. 

Coen Donders
Coen_Donders_kleur1.png
 • LinkedIn

Coen Donders

Projectmanager & Partner

 

Coen Donders is een zeer ervaren projectmanager met meer dan 15 jaar ervaring in nationale en internationale (turn key) projecten in verschillende sectoren, waaronder energie, infrastructuur, telecom en informatietechnologie. Coen heeft veel ervaring met complexe organisatorische en contractuele projecten waarin het behalen van de gewenste resultaten en doelstellingen onder druk staan en veel uiteenlopende stakeholders betrokken zijn. Coen is in 1997 afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven in de richting elektrotechniek en Electronic Computer Integrated Manufacturing (ECIM). Aansluitend heeft hij een studie logistiek management gevolgd en heeft sindsdien vele opleidingen en trainingen afgerond op het gebied van project- en programmamanagement. Coen beschikt over een internationale Siemens certificering op IPMA-B niveau en diverse andere certificeringen op het gebied van project- en programmamanagement (PRINCE2, MSP). Binnen ResultH is Coen naast algemene projectmanagementaangelegenheden aanspreekpunt voor contractmanagement en internationale projecten.

Projecten

 • Asea Brown Boveri (ABB)

 • Siemens Nederland

 • Nokia Siemens

 • Technomanage

 • In 2011 met ResultH gestart

Raymond Bossink
Raymond_kleur1.png
 • LinkedIn

Raymond Bossink

Senior Consultant

 

Raymond is een ervaren testmanager met een groot doorzettingsvermogen die ruim 17 jaar met plezier werkzaam is geweest in het testvak. Vanuit deze expertise heeft hij geleerd op een projectmatige manier te werken. Zijn sterke kant is het op een gestructureerde manier inrichten en optimaliseren van de werkzaamheden. Als testmanager functioneert Raymond op zijn best als hij zijn testexpertise en zijn kennis omtrent gestructureerd testen kan uitdragen.

 

Door zijn omgeving wordt Raymond gezien als: testinhoudelijk sterk, gericht op communicatie met zijn klanten en teamleden, accuraat, iemand die grip heeft op zijn projecten en heeft continue de wil heeft om het proces te verbeteren.

Projecten

Na zijn studie gestart als assistent in opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens 17 jaar in dienst geweest bij Sogeti binnen het testvak en sinds 1 mei 2016 gestart als technisch projectleider bij ResultH met een specialisatie in test en acceptatie.

Reinier_kleur1.png
 • LinkedIn

Reinier Noppers

Projectmanager & Partner

Reinier Noppers is een zeer ervaren project- en programmamanager met meer dan 20 jaar ervaring in internationale projecten op het gebied van ICT, techniek en procesautomatisering alsmede het managen van organisatorische verandertrajecten.
 

Reinier is vernieuwend en innoverend, en in staat om zich snel in te werken in een nieuw domein. Hands-on waar nodig maar vooral een teamspeler. Gericht op de kracht in het team met een sterke resultaat- en doelgerichtheid. Reinier haalt zijn energie uit het vinden van oplossingen voor de complexe uitdagingen in het project; zowel uitdagingen in de relaties tussen alle interne en externe partijen, als in de inhoudelijke activiteiten binnen het project. Coachend naar teamleden maar ook naar de organisatie eromheen.
 

Reinier is afgestudeerd in de richting informatietechnologie en besturingstechnologie. Als snel werd de stap gezet richting projectmanagement en middels verschillende trainingen en opleidingen en door het vervullen van diverse internationale projectmanagementfuncties heeft hij meerdere grote projecten succesvol afgerond.

Projecten

Industriële automatiseringsprojecten voor de Nederlandse markt, alsook interne en externe projecten bij een grote Amerikaanse multinational. Hierbij zijn projecten uitgevoerd in diverse sectoren en voor toonaangevende bedrijven als DSM, Shell, ICI, Exxon; en projecten op het gebied van ICT, procesautomatisering, kennismanagement, software development en cloud hosting.

Reinier Noppers
Reinoud Hom
Reinoud_kleur_edited_edited_edited.jpg
 • LinkedIn

Reinoud Hom

Commissioningmanager & Partner

 

Reinoud is een ervaren testmanager en commissioning manager met ruime ervaring in diverse branches waaronder industrie, finance, overheid en infra.

 

Zijn brede perspectief en analytisch vermogen zijn van grote toegevoegde waarde in projectteams. Jarenlange ervaring in testmanagement geven een goede basis voor de commissioning fase in een project, waarbij de focus sterk gericht is op eindresultaat, relevantie en behalen van afgesproken doelen.

 

Reinoud heeft een opleiding genoten in de richting HBO Industriële Automatisering met aanvullend een post-HBO studie bedrijfskunde.

Projecten

Vanuit zijn studie gestart in de industriële automatisering in diverse nationale en internationale projecten. Vervolgens 7 jaar via Logica-CMG en vanaf 2006 zelfstandig in diverse branches actief geweest met testmanagement bij grote en middelgrote organisaties. 

Sinds 2014 in de civiele infra actief bij de Noord/Zuidlijn vanuit de Gemeente Amsterdam, Vialis, Spie en sinds 2019 bij de wegtunnels van Amsterdam.

In 2019 als partner de samenwerking aangegaan met ResultH.

Robert Doetsch
Robert_kleur1.png
 • LinkedIn

Robert Doetsch

Projectmanager & Partner

 

Robert heeft een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan als project-, programma- en lijnmanager. Vanuit deze achtergrond is Robert in staat om complexe projecten te leiden, waarin zowel organisatorische, bedrijfs- en technische processen samenkomen.

 

Robert is in diverse sectoren werkzaam geweest, zoals gebouwenautomatisering, industriële automatisering, bouwkunde en telecommunicatie.

 

Als natuurkundige is Robert een sterk analytisch denker en is hij in staat zich snel complexe vraagstukken eigen te maken. Hij heeft in diverse projecten bewezen dat hij projecten weer uit het slop kan trekken door zijn doelgerichte en pragmatische manier van werken.

 

Robert is gedreven projectmanager met de kwaliteiten om teams te inspireren en aan te sturen.

Projecten

 • Krantz Anlagenbau GmbH & Co

 • Honeywell

 • Imtech Infra

 • Doetsch Connect Consultancy

 • Technomanage

 • In 2011 met ResultH gestart

Ronald Heinis
Ronald_kleur1.png
 • LinkedIn

Ronald Heinis

Projectmanager & Partner

 

Ronald heeft veel ervaring als projectmanager met het leiden van multidisciplinaire projecten in verschillende marktgebieden, zowel nationaal als internationaal. Ronald combineert zijn kennis van technische systemen en veranderkunde met zijn kwaliteiten als bruggenbouwer voor het bereiken van resultaten.
 

Ronald geeft regelmatig lezingen over verschillende aspecten van projectmanagement en verzorgt workshops om een extra impuls te geven in verschillende projectfases. Samenwerken en het beste uit mensen halen vindt hij de grootste uitdagingen in zijn werk. Hij is er van overtuigd dat successen en resultaten worden geboekt op basis van de manier waarop er wordt samengewerkt. 

Projecten

 

Na zijn HTS en post-HBO opleiding heeft hij gewerkt bij Radio Holland, Honeywell, Pentascope en Technomanage. In verschillende functies ervaring opgedaan op het gebied van industriële automatisering, informatietechnologie, financiën en verandermanagement.

In 2011 met ResultH gestart. 

Rico Verhage
image1.jpg
 • LinkedIn

Rico Verhage

Technisch Manager & Senior Consultant

 

Rico heeft inmiddels zo’n 25 jaar ervaring met het toepassen van de principes van Systems Engineering en Configuratiemanagement. De eerste 10 jaar in softwareontwikkelprojecten, waarbij de eerste ervaringen opgedaan zijn met bijvoorbeeld UML (voorloper SysML), Systeemdenken en wijzigingenmanagement. Daarna heeft Rico zich verder gespecialiseerd in Systems Engineering en Configuratiemanagement, aangevuld met zaken als projectmanagement en verandermanagement binnen infrastructurele, energie- en EV-projecten.

Mede op basis van zijn brede kennis en ervaring binnen diverse industrieën, organisaties en disciplines is Rico in staat om zich in korte tijd een project eigen te maken en een goede band op te bouwen met teamleden, opdrachtgever(s) en andere stakeholders. Hierbij gebruikmakend van sterke analytische capaciteiten, (bedrijfs) politieke sensitiviteit, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Rico is onderscheidend door snel in verbinding te komen met anderen.

Projecten

Softwareontwikkeling bij onder andere Philips Crypto, Philips Cryptoworks, Vanderlande Industries en Siemens VDO.

Diverse infrastructurele , energie- en EV-projecten, waaronder Overkapping A2, Westrandweg (verlenging A5), Amsterdam South Connection Heat Production Facility en EV Concessie Amsterdam.

bottom of page