top of page

Het aanbod van ResultH bestaat uit ervaren professionals, projectdiensten , workshops en trainingen. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat wij resultaat op maat kunnen bieden.

Professionals
_DSC1358_bewerkt.png

Professionals

ResultH heeft professionals die kennis en ervaring hebben met het aansturen van multidisciplinaire projecten in verschillende marktgebieden. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende rollen vervuld zoals programmamanager, projectmanager, contractmanager en bidmanager. Wij leveren ook inhoudelijke ondersteuning door onze senior consultants op het gebied van systems engineering, requirements management, validatie en verificatie en testmanagement.

Workshops & training
Workshops & training

Workshops & training

Onze workshops en trainingen worden op maat gemaakt en kenmerken zich door een praktische invalshoek, zodat deze ook direct resultaat opleveren. Voorbeelden van de de workshops die wij organiseren zijn:

  • project start-up en project follow-up bijeenkomsten

  • opdrachtgeverschap bij agile projecten

  • testmanagement

Project diensten
Slider-home2.png

Project diensten

​De projectdiensten zijn erop gericht om in een kort tijdsbestek inzicht te krijgen in specifieke onderwerpen en hierover geadviseerd te worden.

  • Contractmanagement scan: beoordeling en advies met betrekking tot de contractmanagementstrategie van een project

  • Automatiseringsvisie: formuleren van de bedrijfsvisie op het gebied van automatisering en de formulering van projectopdrachten

  • Projectmanagementscan / project recovery scan

bottom of page